Hummar og kanari – på høgt plan

Reflekterande greier skrivne på nynorsk.

Om meg og min blogg

Det er ikkje stort eg vil breie ut om meg sjølve, anna enn at eg er ei jente på 18 år. Eg går andre året på vidaregåande, og eg har alltid vore glad i å skrive. Eg skriv mykje i skulesamanheng, men eg liker like godt å skrive på fritida, òg. Når eg sit for meg sjølve, brukar eg å skrive alt mogleg. Fra dikt til sakprosa. Det avhengar svært mykje av kva eg er i humør til.

Når det gjeld denne bloggen, vil eg bruke han til å hyle om dagens samfunn. Alt eg misliker eller er nøgd med, vil kome opp her, og eg kjem ikkje til å skrive ein vanleg ungdomsblogg der eg skriv dag ut og dag inn om teite kjærestar, gode vener, festen som gjekk gale eller kva eg hadde til middag. Denne bloggen skal fyllast med litt meir reflektert innhald, og eg vil prøve så godt eg kan å skrive minst ein gong til dagen. Eg har alltid inspirasjon, eg treng berre tid til å leve han ut.

Det var stortsett det eg ville seie for denne gong, men eg kjem til å oppdatere denne bloggen mykje i framtida. Eg vonar å få fleire lesarar enn eg har no, sjølv om eg likevel skriv mest for mi eiga skuld.

litehaha.jpg

Advertisements

4 kommentarar to “Om meg og min blogg”

 1. Retz said

  Åh, for en flott blogg du har, Maren! Fytti faen så bra du skriver, da! Jeg er mektig imponert. Og jeg er ikke særlig lett å imponere. Ikke i det hele tatt. Jeg er overdosert med RL for tida, riktignok spennede og interessant RL, men jeg har ikke mye tid til blogglesing. For ikke å snakke om oppdatering av egen blogg, ha ha. MEN, jeg skal bokmerke denne. Jaggu skal jeg det. Og så får vi se om det ikke blir litt tid til å lese innimellom. Ha en riktig god jul, Maren, hils din nydelige familie og fortsett å skriv! 🙂

  Mien

 2. Åj! Tusen, tusen takk, Mien.
  RL kan være spennende til tider ja, men det er godt å slappe av med blogging også! Husk å ta tid til deg selv også oppi alt sammen. 🙂
  Kan jeg legge deg til i bloggrollen?

  Ha en kjempefin jul, jeg skal selvsagt hilse og så får du gjøre det samme!
  Slutte å skrive gjør jeg nok heller ikke med det første.

  Maren

 3. Hanna said

  Eg syns du burde skrive meir om kva du har til middag. Eg treng tips. Eg har havna på Fjordland-kjøret. Eg starter alle setningane mine med «Eg», for sånn er eg.

 4. Kanarifanari said

  Hoho. Det er det blogg dreier seg om, eigentleg. Meg, meg, meg – Mitt synspunkt på.
  Fjordland er godt, da. Eg kan berre tipse deg om den einaste tingen eg faktisk kan lage, og det er gulasjsuppe.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: