Hummar og kanari – på høgt plan

Reflekterande greier skrivne på nynorsk.

Nettbutikkar – Kvifor disse?

Etterkvart som eg finn fleire linkar eg vil anbefale, så legg eg dei på høgre side av bloggen. Desse er verkeleg verdt å besøke, men for skeptikarane har eg laga ei liste over dei eg har tenkt å få med eller allereie har fått med meg her – Med grunnar.

wanda-design.no
Hovudsakleg glasskunst i alle moglege formar, fargar og fasongar. Her finst det mykje flott, og det er ein nettbutikk med rask betjening, så det er ein lett handel!
Kvifor vil eg ha den på bloggen min?
Eg har alle moglege grunnar til å ha ein slik link på sida mi. Dette er ein hardtarbeidande kunstnar frå mine trakter (dette må jo feirast) og ho er verkeleg dyktig både med fargebruk og gjennomføring av produkta sine! Dei er av god kvalitet, og det finst noko for alle her inne. Anten du har ei svart/kvitt funkis-stue eller ei hytte som treng dekorasjonar, er det lett å finne noko som passar deg og din smak!

voffen.no
Klær og utstyr til hund og katt finn du på denne sida. Leveringa er rask, produkta passar dei fleste både i pris og utforming og det er eit eldorado for deg med kjæledyr!
Kvifor vil eg ha den på bloggen min?
Først og fremst fordi det er ganske få norske nettbutikkar med produkter til dyr, men og fordi eg er svært glad i denne sida. Produkta er god på kvaliteten, og dei har stort utval. Eg har dårleg erfaring med nettbutikkar som sel produkter til dyr, men her er det ingen grunn til bekymring. Løp og kjøp!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: